Sport

53-godišnji gledatelj kao zamjena ušao u kavez i nokautirao borca!

53-godišnji gledatelj kao zamjena ušao u kavez i nokautirao borca!

02.05.2012 07:58 Kankakee Fair Grounds u državi Illinois bio je mjesto održavanja lokalnog MMA eventa Fire Extreme Fighting na kojem smo vidjeli nesvakidašnju borbu. Naime, jedan je 53-godišnjak sat vremena prije borbe prihvatio da zamjeni jednog borca koji je odustao u posljednji trenutak. On je stigao kao običan gledatelj i ušao je u kavez s 32 godine mlađim protivnikom.
Puyol 'poludio' zbog slavlja Dani Alvesa i Thiaga!

Puyol 'poludio' zbog slavlja Dani Alvesa i Thiaga!

30.04.2012 10:14 Nakon petog pogotka u razbijanu Madriđana, Thiago je svoj pogodak išao proslaviti s Alvesom. Njih dvojica su zaplesali, a onda je dojurio kapetan Carles Puyol i poslao ih na centar. Nakon utakmice ples je osudio i trener Barcelone Pep Guardiola.
Guardiola odlazi iz Barcelone

Guardiola odlazi iz Barcelone

27.04.2012 10:27 Nema više nikakve sumnje - Josep Pep Guardiola od sljedeće sezone neće biti trener nogometaša Barcelone, još uvijek aktualnih europskih i španjolskih prvaka. Svoju je odluku jutros priopćio igračima, a oko podneva bi trebao i na konferenciji za novinare...
Ivica Olić potpisao za Wolfsburg!

Ivica Olić potpisao za Wolfsburg!

26.04.2012 13:41 Hrvatski nogometaš Ivica Olić napušta minhenski Bayern i od iduće sezone igrat će u Wolfsburgu za oko šest milijuna eura, javljaju njemački mediji.
Poljska prodala sve karte, a Ukrajina ih ima još 50-ak tisuća!

Poljska prodala sve karte, a Ukrajina ih ima još 50-ak tisuća!

24.04.2012 06:48 I dok su sve ulaznice za susrete Europskog nogometnog prvenstva, koji će se igrati u Poljskoj, rasprodane, mjesta za stadione u Ukrajini još ima, objavila je u ponedjeljak UEFA.
Đoković u suzama napustio teren

Đoković u suzama napustio teren

20.04.2012 07:18 Kiša i u četvrtak smeta organizatoru, ali i tenisačima, na ATP turniru zemljane podloge u Monte Carlu. Tijekom pripreme za meč protiv Aleksandra Dolgopolova rasplakao se, pak, prvi svjetski tenisač Novak Đoković...
Modrić odlazi u Real Madrid

Modrić odlazi u Real Madrid

17.04.2012 08:50 Prema pisanju katalonskog dnevnika El Mundo Deportiva, Luka Modrić jedna je od želja kraljevskog kluba. Dnevnik navodi da je Modrić već prošlog ljeta zamalo napustio Tottenham, a da bi ovoga ljeta trebao prijeći u Real.
'Wunderkind' zabio najbrži hat-trick ikada: Bio je Dinamu na dlanu!

'Wunderkind' zabio najbrži hat-trick ikada: Bio je Dinamu na dlanu!

16.04.2012 07:28 Ovog je vikenda počelo novo finsko nogometno prvenstvo, a apsolutni je junak premijernog kola bio 17-godišnji igrač HJK Helsinkija Joel Pohjanpalo..
Uopće nisam bio svjestan da plešem na Partizanovom stadionu

Uopće nisam bio svjestan da plešem na Partizanovom stadionu

13.04.2012 08:28 Sto milijuna eura vrijedno remek-djelo, ukradeni “Dječak u crvenom” Paula Cezannea, “osvanuo” je u Beogradu. No, srpska metropola danas diše za sasvim drugog “dečka u crvenom”, Roberta Prosinečkog, koji je u srijedu - pokopao “grobare”.
'Modrić je zadnji put zabio prije tri mjeseca! Zar je to igrač od 40 milijuna eura?'

'Modrić je zadnji put zabio prije tri mjeseca! Zar je to igrač od 40 milijuna eura?'

11.04.2012 07:33 Igrač Modrićeve klase za kojega se tuku ponajbolji klubovi Premiershipa morao bi dati puno više, u tome se s pravom slažu svi, i novinari i navijači na Otoku. Nastavi li igrati kao protiv Norwicha u ponedjeljak, Luku Modrića više neće tražiti Alex Ferguson niti njegova konkurencija iz Manchestera obojena u plavo. Neće ni Roman Abramovič. Nastavi li igrati kao protiv Norwicha, koji im je na domaćem terenu oteo bodove, najbolji igrač Tottenhama mogao bi se jedino vratiti u Dinamo. Hrvatski reprezentativac možda i nije bio toliko očajan, no tako ga doživljavaju novinari u Engleskoj i navijači njegova kluba, koji je u posljednjih osam kola upisao samo jednu pobjedu i dopustio konkurenciji da ih sustigne i ugrozi plasman na vrhu ljestvice koji bi osigurao nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Bijesni komentari

Igrač Modrićeve klase za kojega se tuku ponajbolji klubovi Premiershipa morao bi dati puno više, u tome se s pravom slažu svi, i novinari i navijači na Otoku. Za blijedo izdanje protiv “kanarinaca” Modrić je od SkySportsa dobio slabu šesticu (samo je Ledley King dobio manje - peticu). Istom su ga “bijedom” počastili i The Sun i Goal.com. Iako se Sky raspisao o utakmici u kojoj je Norwich pobijedio, iako je igrao sa svim igračima rođenim na Otoku, Modrić je u izvještaju spomenut samo jednom - prilikom dodavanja Baleu koji je tom prigodom uzdrmao vratnicu. Slaba najava za predstojeći Euro u Poljskoj i Ukrajini, reći će hrvatski navijači koji će playu Tottenhama uvijek progledati kroz prste. No, neće to uraditi i najzagriženiji navijači kluba iz sjevernog Londona. Oni su u svojim komentarima iskazali bijes, a Luka je od njih dobio poražavajuću prosječnu ocjenu 3,8. Preko noći prometnuo se od miljenika do najomrženijeg igrača.

Tri mjeseca bez gola

“Golovi i asistencije glavni su Modrićev posao. A Modrić je zabio posljednji put prije gotovo tri mjeseca. Igrač od 40 milijuna eura?” zapitao se jedan navijač (čitatelj), aludirajući na Modrićev sivi prosjek u posljednjim utakmicama. “Uopće ne igra i vrlo rijetko asistira”, dodao je drugi. “Neka mi netko objasni zašto ga nismo prodali za 40 milijuna eura prošle godine...” “Luka je zabio tri gola u posljednja tri mjeseca. Još mislite da je on novi Zidane? Vrlo vjerojatno najprecjenjeniji igrač u Premiershipu...”

Odšteta upola manja

“Kupite loptu za odbojku jer je nogometna za njega preteška. Luka Modrić ne može dobaciti do gola...” Kako bilo, čini se da se bliži Modrićev odlazak iz Spursa. Indikativno je da je Transfermarkt napisao da ga traže Inter i Bayern. Odšteta bi trebala biti samo 20 milijuna eura, a to je 50 posto manje od iznosa o kojem se spekuliralo prošlo ljeto kada je Modrić trebao otići u Chelsea...
Pele je najveći, Messi je bolji od Maradone, a Barca od Reala

Pele je najveći, Messi je bolji od Maradone, a Barca od Reala

05.04.2012 10:34 Najbolji nogometaš Perua svih vremena Teófilo Cubillas u razgovoru za Marcu osvrnuo se na vječno pitanje tko je najbolji od najboljih. Za „El Nenea“ nema nikakve dileme: „Peleu nitko nije ravan. On je najkompletniji nogometaš svih vremena, a i jedini je triput bio svjetski prvak“, tvrdi Cubillas koji je u od strane Fife i IFFHS-a svrstan među pedeset najboljih na vječnoj listi. „Maradona je bio sjajan nogometaš i lider svih momčadi u kojima je igrao, ali mislim da je Lionel Messi već sada bolji od njega“, kaže Cubillas koji je s Peruom 1975. osvojio Copu, a na svjetskim prvenstvima 1970. i 1978. odveo je Peru do četvrtfinala. Jedini je igrač uz Miroslava Klosea koji je postigao po pet golova na dva SP-a. Godine 1972. izabran je za najboljeg igrača Južne Amerike. O kakvom se igraču radi možda najbolje govori podatak da je prilikom proslave 50-godišnjice Brazilova osvajanja prvog naslova svjetskog prvaka biran u idealnu momčad Južne Amerike. Na vječnu kontroverzu je li Peru pustio utakmicu Argentini za plasman u finale Svjetskog prvenstva 1978., "magična ljevica" kratko odgovara: „Nije. Argentina je čisto pobijedila i kasnije postala svjetski prvak!“ Cubillas se osvrnuo i na rivalstvo Reala i Barce. „Nema sumnje da je Barcelona trenutačno bolja od Reala, to je dokazala pobjedama u međusobnim ogledima, ali Real će osvojiti prvenstvo. To je čar nogometa“, kaže slavni Peruanac za kojeg nema sumnje ni tko je glavni favorit predstojećeg Eura: „Španjolska! Najbolja je na svijetu, pa tako i u Europi.“
Pogledajte kakav golf-udarac je izveo ovaj Nijemac!

Pogledajte kakav golf-udarac je izveo ovaj Nijemac!

04.04.2012 08:21 Ovo je briljantan trenutak u kojem je njemački golfer Martin Kaymer ostvario nevjerojatan potez - u isto vrijeme je prebacio lopticu preko jezera i uspio pogoditi rupu iz prve!