Potpisan je Plan bilateralno-vojne suradnje između Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine i Ministarstva obrane Republike Hrvatske za 2024. godinu, javlja Anadolu.

''Pomoćnik ministra obrane Bosne i Hercegovine za međunarodnu suradnju Zoran Šajinović i vojni ataše Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini brigadir Davor Kiralj potpisali su 10. srpnja 2024. godine, Plan bilateralno-vojne suradnje za 2024. godinu između Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine i Ministarstva obrane Republike Hrvatske'', priopćeno je Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine.

Pomoćnik ministra obrane Bosne i Hercegovine izrazio je zahvalnost na tome što jedan od najvećih planova bilateralne suradnje koje Bosna i Hercegovina ima je s Republikom Hrvatskom.

''Potpisivanjem Plana bilateralno-vojne saradnje za 2024. godinu nastavlja se uspješna suradnja između ministarstava obrane Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a ovom prilikom izraženo je i obostrano zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom”, istaknuto je iz Ministarstva obrane Bosne i Hercegovine.