Hrvatska je ispadanjem u skupini završila svoj put na Euru u Njemačkoj. Vatreni su odigrali 1:1 protiv Italije i tako ostali bez mogućnosti da prođu dalje. Ekipa Zlatka Dalića već se vratila u Zagreb, a igrači su potom nastavili dalje prema vlastitom rasporedu.

Dugo će hrvatski reprezentativci žaliti zbog primljenih golova protiv Albanije i Italije u zadnjim trenucima igre.

I dok je remi protiv Albanije imaopopravni ispit u zadnjem kolu gdje su Vatreni odmjerili snage s Azzurrima, gol Zaccagni u zadnjim sekundama bacio ih je u očaj.

Da nije bilo tog gola, Hrvatska bi protiv Švicarske igrala za četvrtfinale. Naravno, vrlo dobro to zna i kapetan Luka Modrić koji sigurno jako žali zbog propuštene prilike, a oglasio se i prvi put na Instagramu nakon teških trenutaka.

''Noseći ovaj dres osjetio sam trenutke najveće radosti i ponosa u mom životu. Na ovom Euru smo osjetili manje lijepi dio nogometa, ali ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima. Hvala svima na velikoj podršci'', napisao je Modrić na Instagramu, a u komentaru su ga brojni navijači podržali.

Iz ove poruke jasno je da se Luka još ne oprašta od kockastog dresa, a hoće li odluku o tome eventualno donijeti nakon odmora, znat će se vrlo brzo, jer nova sezona za klubove počinje brzo, barem što se priprema tiče.