U nedjelju, 21. prosinca 2014. , u Vitezu je odigrano 8. kolo Lige mladih košarkaša SBŽ između ŽKK „Vitez“ i HŽKK „Rama“.

ŽKK "VITEZ" : HŽKK "RAMA" (11 : 6 , 16 : 16 , 9 : 14 , 12 : 13)   48 : 49

HŽKK "RAMA"; Ivona Nikolić 2, Anđa Knežević 2, Iva Burić, Monika Knežević 4, Martina Burić, Tea Bošnjak 22, Mia Tomić 15, Maja Tomić, Matea Franjušić, Danijela Ćališ 2, Ružica Šekelja, Antonija Sičaja, Marieta Bilić 2
Trice: Tea Bošnjak 1.

U derbiju posljednjeg 8.  kola jesenjeg dijela Lige mladih košarkaša SBŽ susrele su se dvije do tada neporažene ekipe ŽKK "VITEZ" i HŽKK "RAMA" gdje su za nijansu spretnije i sretnije bile gošće iz Rame.

Utakmica je otvorena nervozno s obadvije strane u što su se uklopili i suci sa dosta pogrešaka, gdje su se bolje snašle domaće košarkašice iz Viteza i u jednom trenutku bile u prednosti sa 10 poena. Kako se utakmica primicala kraju naše košarkašice su sve više zbijale redove, tako da je 4 sekunde do kraja susreta bilo neriješeno 48 : 48. Iskusni trener Palinić uzima time out i odigrava akciju za našu najbolju igračicu Teu Bošnjak na kojoj domaće košarkašice rade prekršaj 2 sekunde do kraja. Mlada Tea Bošnjak pod velikim pritiskom ubacuje jedno slobodno bacanje, što je bilo dovoljno za veliko slavlje košarkašica HŽKK "RAMA" u Vitezu.

U redovima HŽKK "RAMA" najuspješnije su bile Tea Bošnjak sa postignuta 22 poena od čega 1 trica i Mia Tomić sa postignutih 15 poena.

Naše košarkašice su tako uvjerljivo osvojile jesenji naslov Lige mladih košarkaša SBŽ bez  poraza.
Nastavak prvenstva je u veljači 2015. godine.

Ovu prigodu koristimo da svim košarkašicama i prijateljima našeg kluba zaželimo sretan Božić i uspješnu Novu 2015. godinu.

HŽKK "RAMA"
Željko Petrović