Na temelju čl. 23. Zakona o namještenicima u organima državne službe u Federaciji BiH („Službene novine F BiH", broj: 49/05), Načelnik Općine Prozor-Rama, r a s p i s u j e
 
J A V N I O G L A S
za prijem namještenika u radni odnos
na neodređeno vrijeme u  općini Prozor - Rama
 
Čistačica – (3) tri izvršitelja
 
Opis poslova: čisti prostorija zgrade Općine, ureda, hodnika, stubišta, nusprostorija i staklenih površina. U pripadajućim prostorijama čisti drveni namještaj, stolove, stolice, vitrine, ormare, računala i drugu tehničku opremu, vrata i prozore, etisone i druge podne pokrivače, te vodi brigu o cvijeću u prostorijama. Usisava podne pokrivače, pere zavjese i zastave, čisto čvrste podne površine, surađuje s nabavljačem po pitanju nabave, odgovara za redno i ažurno obavljanje radnih zadataka, obavlja i druge poslove koje mu naloži šef Odsjeka i pomoćnik Načelnika općine.

Uvjeti: Pored općih uvjeta predviđenih čl. 24. Zakona o namještenicima u organima državne službe u Federaciji, kandidat treba ispunjavati i sljedeće posebne uvjete:

NSS – osnovna škola

U svrhu dokaza o ispunjavanju općih i posebnih uvjeta, uz prijavu na javni oglas kandidati su dužni priložiti sljedeće dokumente (original ili ovjerenu kopiju):

- Izvod iz matične knjige rođenih,
- Uvjerenje o državljanstvu,
- Diploma o vrsti i stupnju školske spreme,
- Uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od tri mjeseca),
- Ovjerena i vlastoručno potpisana izjava da kandidat u posljednje dvije godine od dana objavljivanja javnog oglasa nije otpušten iz organa državne službe, kao rezultat disciplinske kazne na bilo kojem nivou vlasti u Federaciji BiH, odnosno Bosni i Hercegovini i
- Ovjerena izjava kandidata da nije obuhvaćen odredbom članka IX. 1. Ustava BiH.
 
Izabrani kandidati dužni su dostaviti ljekarsko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti prije preuzimanja dužnosti namještenika i isti podliježu obavezi probnog rada u trajanju od 3 (tri) mjeseca.

Prijave s traženim dokumentima dostaviti u roku od 15 dana od dana objave javnog oglasa (do 15.05.2022.) u dnevnim novinama (Večernji list, Dnevni list i Dnevni avaz) na adresu:
 
OPĆINA PROZOR-RAMA
Kralja Tomislava bb
88440 Prozor sa naznakom
„Javni oglas za prijem namještenika u radni odnos
na neodređeno radno vrijeme u
Općini Prozor – Rama - NE OTVARATI"
 
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u razmatranje.

Natječaj je preuzet iz drugih izvora oglašavanja. Služba za zapošljavanje HNŽ/HNK ne odgovara za navode iz natječaja, izmjene i dopune za vrijeme trajanja natječaja, niti za greške nastale prilikom prenošenja teksta natječaja.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i  na www.szzhnz-k.ba Službe za zapošljavanje HNŽ/HNK.