Ono što se očekivalo postalo je i službeno. Ivan Perišić potpisao je novi ugovor s Hajdukom. U javnost je brzo procurila ta informacija i prije službene objave Hajduka.

35-godišnji Perišić u Hajduku bi trebao biti do 30. lipnja 2025. godine, dokad je novi ugovor potpisan.

Zanimljivo, u ugovoru ima klauzulu vezanu za odlazak koja vrijedi od 29. kolovoza i iznosi samo 200 tisuća eura, piše Dalmatinski portal.

Perišić je na Poljud stigao ove zime na posudbu iz Tottenhama s kojim mu je u lipnju istekao ugovor. Dogovor je odmah bio da s Hajdukom potpiše ugovor te nastavi igrati i iduće sezone u bijelom dresu.

To se i dogodilo, a u javnost je i prije službene objave Hajduka procurio dokaz sa sjednice Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije, gdje je ugovor tijekom četvrtka i registriran.

Perišić se momčadi priključuje 12. srpnja nakon što mu završi kratak odmor kojeg je dobio nakon završetka igranja na Euru s reprezentacijom.

Navijače su ovog tjedna malo zbunili napisi iz talijanskih medija kako Inter razmišlja o povratku Omišanina, ali ove sezone ipak bismo ga trebali gledati u SuperSport HNL-u.

No spomenuta klauzula nije garancija toga. Naprotiv, omogućuje Perišićev odlazak već krajem ljeta nakon što pomogne Hajduku u borbi za skupine Konferencijske lige.