Na području Policijske postaje Prozor Rama u proteklih tjedan dana prijavljena su dva kaznena djela. Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, dogodila se jedna prometna nesreća, s manjom materijalnom štetom, u kojoj nije bilo povrijeđenih kazao je za Radio Ramu Načelnik operativnog centra PU Konjic Sead Hakalović.

Izdvojeni događaji:

- I.Š. (1947.) putem telefona prijavila je u PP Prozor-Rama da njen sin T.Š. (1967.) u vidno pijanom stanju upućuje psovke i prijetnje roditeljima, te iste maltretira u obiteljskoj kći u mjestu Paljike. Imenovani je lišen slobode.

- F.I. (1983.) iz mjesta Rumboci prijavio je da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći 16. na 17. prosinca, iznad obiteljske kuće otuđio putničko vozilo marke Lexus austrijskih registracijskih oznaka.

- A.P. (1990.) iz Jablanice, H.DŽ. (1988.) iz Prozora i M.Ć. (1998.) iz Prozora prijavili su da su ih u noći s 20. na 21. prosinca oko 1 sat u ulici Kralja Tomislava fizički napali M.B. (1991.) i još šest njima nepoznatih osoba. A.P. je zadobio lakše tjelesne ozljede i javio se u Dom zdravlja u Prozoru dok je M.Ć. također zadobio lakše tjelesne ozljede ali se nije javljao u Dom zdravlja. Nakon dokumentiranja predmeta protiv počinitelja će biti poduzete odgovarajuće mjere.