U 41. godini života preminuo je Nikola - Nino Buhovac, vlasnik portala Brotnjo.info. Bio je izrazito cijenjen i pošten, dobar prijatelj i ponosni Brotnjak.

Nino je bio uporan u želji da svakog dana donese novosti za svoje Broćanke i Brotnjake. Isto tako, Nino je bio neustrašiv u svom suočavanju s bolešću, pokazujući snagu i hrabrost do posljednjeg trenutka.

U svom kratkom, ali ispunjenom životu, ostavio je neizbrisiv trag kroz medijsku promociju Čitluka i općine Čitluk, zahvaljujući portalu Brotnjo.info, koji je godinama s ljubavlju vodio.

Brojne pozitivne priče iz Čitluka i Hercegovine, koje bi inače ostale nepoznate, ugledale su svjetlo dana zahvaljujući upravo njegovom predanom radu.

Nino je volio svoje Brotnjo i Brotnjake, a ta ljubav bila je jasno vidljiva u svemu što je radio. Ostavio je iza sebe nasljeđe koje će dugo živjeti u srcima svih koji su ga poznavali i cijenili njegovu neizmjernu strast i ponos prema rodnom kraju.

Nino, hvala ti na svemu, hvala ti što si uvijek bio prijatelj, kolega, spreman pomoći, savjetovati, pružiti ruku... Takvog ćemo te pamtiti!