Vaša perilica rublja smrdi i odjeća vam otpada nakon svakog pranja?

Postoji rješenje. Jednostavno zamijenite svoj omekšivač za rublje proizvodom koji se može kupiti u bilo kojoj trgovini. Zaboravit ćete na neugodan miris i naelektriziranost tkanina.

Da bi deterdžent bio učinkovit, ne mora biti u velikom, drečavom pakiranju. Ne mora se naširoko reklamirati niti mora biti skupo. Kućni lijekovi često jamče bolje rezultate. Što može zamijeniti regenerator za pranje rublja? Što dodati u perilicu rublja umjesto praška za rublje?

Saznajte na jednostavan način

Umjesto toga, dodajte regenerator deterdžentu za pranje rublja. Odjeća se ne elektrificira.

Ola Smorawski je popularna Instagram osoba. Na svom profilu dijeli savjete za čišćenje i organiziranje stvari. U jednom od svojih posljednjih videa pokazala je što koristi umjesto omekšivača. To je jeftin, prirodan i učinkovit proizvod koji sprječava statički elektricitet i blijeđenje boje s tkanina.

Ovaj proizvod je ocat

Možete ga kupiti u bilo kojoj trgovini. Boca alkoholnog octa stoji od 2 do 5 zlota. Ocat ima učinak dezinfekcije, izbjeljivanja i omekšavanja. Uspješno može zamijeniti gotov omekšivač. Kako koristiti ocat za pranje rublja? Odmjerite 50–100 ml octa, ulijte ga u odjeljak klima uređaja i uključite odabrani program. To je sve. Bojite li se da će vam se miris octa prenijeti na odjeću? Dodajte desetak kapi eteričnog ulja i tkanine će nakon pranja biti svježe i mirisne.

Ocat savršeno omekšava tkanine i sprječava naelektrisanje i blijeđenje tkanina. Može se koristiti na obojenoj, tamnoj i svijetloj odjeći. Zahvaljujući svom dezinfekcijskom učinku, uklanja bakterije iz rublja i sprječava pojavu neugodnih mirisa.

Je li ocat za pranje dobra ideja?

Objava je dobila gotovo 6000 lajkova. svidio i izazvao burnu raspravu među korisnicima interneta. Neki od njih su priznali da već duže vrijeme koriste ocat umjesto omekšivača za rublje, drugi upozoravaju na ovu metodu. “Probala sam meke ručnike, ali miris octa mi je nepodnošljiv.” “Jednom mi je stručnjak za perilice rublja savjetovao da ne koristim ocat jer uništava brtve koje sam našao na svojoj prethodnoj perilici.” . Zbog toga izbjegavam koristiti ocat u perilici rublja”, stoji u komentarima.

Što može zamijeniti prašak za pranje?

Deterdžent za pranje rublja temelji se na jakim kemikalijama koje mogu izazvati alergije. Možete ga zamijeniti domaćim prahom koji možete napraviti od tri uobičajena sastojka.

Trebat će vam:

– Soda bikarbona,
– Boraks
– i ljuskice sapuna.

Samo ih pomiješajte u omjeru 1:1 i puder je spreman za upotrebu. Koristite 50 g po pranju kako bi vaša odjeća bila mekana i čista. Ovo je jednostavna, jeftina i potpuno ekološka metoda koja djeluje na svijetlim, tamnim i svijetlim tkaninama.