Poštovani,

U ovim trenucima duboke tuge i gubitka, želimo izraziti našu iskrenu zahvalnost svima koji su nam pomogli nositi se s tragedijom koja nas je zadesila.

Posebno želimo izraziti zahvalnost načelniku Općine Prozor-Rama Jozi Ivančeviću, koji je preuzeo brigu o našoj Anamariji i Aleksu, kao da su njegova vlastita djeca. Njegova velikodušnost i preuzimanje svih troškova povezanim s ovom tragedijom pokazali su ne samo ogromnu odgovornost, već i srce puno suosjećanja.

Također, zahvaljujemo višim inspektorima Anti Šarčeviću i Dragi Rumbočiću te svim policijskim službenicima stanice Prozor-Rama na njihovoj pomoći i podršci u teškim trenucima. Njihov profesionalizam i suosjećanje bili su od neprocjenjive važnosti.  

Velika hvala gospođi Ružici Baketarić i njenoj obitelji, koja je godinama pružala topli dom Anamariji i Aleksu, ugostivši ih u svojoj kući i učinivši da se osjećaju kao dio obitelji. Vaša ljubaznost i velikodušnost ostavili su neizbrisiv trag u njihovim životima, a vaša kuća bila je njihov drugi dom u Rami.  

Iskreno zahvaljujemo i prijateljima Ivanu Šarčeviću, Miji Juriću, Ivanu i Marini Džolan na ljubavi, toplini i nezaboravnim trenucima koje su podijelili s našom Anamarijom i Aleksom. Vaša podrška i prijateljstvo značili su im mnogo. Ostavili ste trajni trag u njihovim životima.

Posebna zahvala ide Franji Iličiću i njegovoj supruzi, što su s ljubavlju i pažnjom osigurali da naša djeca sigurno stignu u Hrvatsku, gdje su mogli biti pokopani. Vaša pomoć bila je ključna i duboko smo zahvalni na svemu što ste učinili.

Od srca hvala svima što ste bili uz nas i što ste nam pomogli nositi se s ovim nenadoknadivim gubitkom.

S poštovanjem i zahvalnošću,

Obitelji Dolenčić i Žnidarić