Valja u čovjeku gledati dobro prije svega, a još je bolje u čovjeku gledati dobra poslije svega. Poslije svega, i ona tri dana provedena na asfaltu, kršu, kamenjaru i ekstremnim vrućinama, u srcu svakog hodočasnika imaju posebnu veličinu jer cilj je bio jasan i jedan. Taj cilj je bio doći do naše Nebeske majke i susreta sa njenom slikom koji uvijek izaziva posebnu emociju. Na tome putu su nam pomagali ljudi velikog srca. I ako bi željeli ostati anonimni, mi im to ne možemo zaboraviti te osjećamo potrebu reći jedno veliko HVALA jer sve što činite to je iz ljubavi prema malome čovjeku.
Najprije se zahvaljujemo Ružici Babić, Željki Bošnjak i Ivki Jozić.
Hodeći preko paklina za vodu se pobrinula obitelj Baković (PC i Marketi Baković) iz Tomislavgrada i naše neumorne dr. Mara Anđelić i Antonija Jozić te Mihaela (Šarčević) Markešić. 
Svima u Šuičkom selu Galečić iskreno Hvala što godinama primate Ramske hodočasnike.
Da bi nam torbe bilo lakše iznijeti na Borovu glavu za doručak se pobrinula Mesnica Šišović i gospođa Anita Kelić.
Na raspolaganju svim hodočasnicima bio je i Braniteljski kamp kojeg je ustupio g. Željko Krišto. 
Čovjeku koji godinama dočekuje ramske hodočasnike i prijatelju Rame iskreno Hvala, a on je Nine Kasalo – IVINA ARKA.
Domaćinima u Prologu, i svima koji su putem dijelili vodu i osvježenje, i ono što su u tome trenutku mogli ponuditi, a dali su puno.
Zadnji dan našega hodočašća bio je i najteži, te su mnogi ostali na malim količinama vode, a da bi dobili vodu pobrinuo se gradonačelnik Sinja Miro Bulj.
I ove kao i prethodne godine za povratak hodočasnika pobrinuo se dr. Jozo Ivančević slanjem autobusa iz Rame.
Dragi ljudi, samo oni koji su išli znaju koliko ste dali. Dali ste puno. Bili ste sudionici našega hodočašća na kojemu vas nismo zaboravili u našim molitvama. 
Mnogima je ovo bio prvi put hodočastiti Gospi u Sinj, a vjerujemo da neće biti i zadnji. 
Na kraju, Hvala svim rasmkim portalima i svima onima koji su na bilo koji način pomogli.

Hodočasnici