Mrlje od vode i naslage kamenca na tuš kabini propast su života mnogih ljudi. Isprobajte ovaj kućni lijek i uskoro ćete pronaći rješenje. Samo jedan proizvod i vaš će tuš zablistati. I ne radi se samo o sodi bikarboni ili octu.

Kako očistiti staklo tuš kabine? Isprobajte ovaj kućni lijek.

Kako očistiti tuš kabinu?

Zaboravite na skupe proizvode za čišćenje. Uštedite vrijeme i novac ovom metodom kod kuće. Vjerojatno imate ovaj proizvod u svom ormaru i obično ga koristite za pranje rublja, ali ovaj put će vam trebati prilikom čišćenja kupaonice. O čemu pričamo?

Kako očistiti jako zaprljanu tuš kabinu? Bez sode bikarbone, bez octa. Ima li nešto bolje

Omekšivač za rublje održava odjeću svijetlom, mekom i mirisnom. Međutim, malo ljudi zna da ima i izvrsna svojstva čišćenja te je korisna pri čišćenju kuće.

Kako očistiti tuš omekšivačem? Tekućina ima svojstva omekšavanja, koja su dobra ne samo za omekšavanje odjeće, već i za uklanjanje prljavštine. Dobro se nosi s naslagama kamenca i mrljama od vode. Jednostavno ga pomiješajte s vodom u omjeru 1:2 i zatim prebrišite kabinu spužvom ili krpom.

Kako učinkovito ukloniti kamenac s tuša?

Kako brzo ukloniti prljavštinu iz kuta tuš kabine? Prepolovite ga, pospite solju i nemate problema.
Ako nemate pri ruci sredstvo za ispiranje, ovaj trik možete izvesti s tabletama za perilicu posuđa koje su također odlične za uklanjanje prljavštine. Jednostavno otopite jednu kapsulu u vrućoj vodi, pustite da se ohladi, a zatim obrišite kabinu krpom ili spužvom.

Limunov patent djeluje na isti način. Prerežite limun na pola, pospite solju i obrišite tuš, kiselina u voćnom soku otopit će naslage i mrlje koje će nestati bez čišćenja.