Dobrodošli u Kamp "Oaza mira"

Smješten u mirnom mjestu Ripci, općina Prozor-Rama, kamp "Oaza mira" pruža savršeno utočište za sve ljubitelje prirode i one koji traže bijeg od svakodnevnog stresa. Naš kamp se prostire na obali slikovitog Ramskog jezera, nudeći vam jedinstvenu priliku da doživite pravu prirodnu idilu.
 


Što nudimo:

Prekrasna priroda: Okruženi smo netaknutim krajolicima koji oduzimaju dah. Uživat ćete u pogledu na bistro jezero i zelene šume koje ga okružuju.

Kompletna opremljenost: Naš kamp nudi sve što vam je potrebno za ugodan boravak - čist sanitarni čvor, tuš, pristup pitkoj vodi, praonice rublja i još mnogo toga.

Besplatan WiFi: Ostanite povezani s voljenima i podijelite svoje prekrasne trenutke iz prirode uz našu besplatnu WiFi uslugu.

Pet-Friendly: Vaši ljubimci su također dobrodošli! Dovedite svoje pse i zajedno uživajte u šetnjama uz jezero.

Ekološka osviještenost: Posvećeni smo očuvanju okoliša, stoga su nam odlaganje otpada i očuvanje prirodne ljepote prioriteti.

Zašto Odabrati "Oazu mira":

Odmor bez stresa: Naša mirna lokacija garantira vam bijeg od gradske vreve i svakodnevnih briga.

Aktivnosti na otvorenom: Iskoristite priliku za ribolov, plivanje, planinarenje i biciklizam. Ramsko jezero i okolna priroda nude brojne mogućnosti za aktivan odmor.

Gostoprimstvo: Naša ljubazna i uslužna ekipa uvijek je tu da vam pomogne i osigura da vaš boravak bude nezaboravan.

Kontaktirajte nas:

Za sve informacije i rezervacije, slobodno nas kontaktirajte na:

Telefon: 063 533 709 / 063 356 101

Posjetite nas i doživite nezaboravan odmor u Kampu "Oaza mira" na obali Ramskog jezera. Vaša oaza mira i prirodnog sklada čeka na vas!

Dobrodošli!