U prepunoj dvorani OŠ Veselka Tenžere na Uzdolu održana je promocija knjige „Bez tebe“ Anice Grubeša-Nikolić, slijepe pjesnikinje porijeklom s Uzdola.  Pozdrave dobrodošlice uputile su djelatnice ove škole, prof. Božana Nikolić i učiteljica Ana Kolakušić izražavajući oduševljenje brojem prisutnih, a ujedno su bile i voditeljice programa.

Svoj osvrt na pjesništvo Anice Grubeša-Nikolić dao je g. Vlado Kudić spojivši stihove pjesama s Aničinim životom.  Stihove su čitali svi učenici ove škole koji su rado prihvatili ideju da budu dio ove lijepe priče. Pokazali su da se sve može kad se male ruke slože. Mogu biti na ponos i za uzor  općini cijeloj.

Pročitana je također i recenzija knjige Izeta Mujezina.

Večer su svojim pjevanjem uljepšale članice Etno skupine „Čuvarice“ kao i žene, članice KUD-a Uzdol, koje su svoje stihove pjesme prigodno posvetile autorici knjige.

Gosti iznenađenja su stigli iz Knina. Bili su to članovi Dramske skupine „Napredak“ iz Knina. Prigodni igrokaz o „Babi i internetu“ nasmijao je do suza cijelu publiku.

Prigodnim riječima obratila se i naša pjesnikinja zahvalivši svima na dolasku i trudu oko priprema.

Za sve prisutne Anica je pripremila po jednu knjigu i pletenu ružu, a zauzvrat dobila buket crvenih ruža i veliku tortu.  
O radosti i veselju susreta najbolje govori da se ostalo do kasno u noć uz harmoniku, kolo, bećarac, zakusku, kavu i tortu.
Budimo svjetlo jedni drugima, i palimo ga ondje gdje je nastala tama.

Samo se srcem dobro vidi, ono bitno očima je skriveno. Sve se može, kad se ruke male slože-poruke su poslane sa ovog predstavljanja knjige.

Organizatori predstavljanja su bili djelatnici OŠ Veselka Tenžere Uzdol, učenici i njihovi roditelji.