Dva fenomenalna pogotka postigao je u subotu Bruno Durdov u Hajdukovoj pobjedi protiv Gorice.

Senzacionalni Kaštelanin, koji ima samo 16 godina (rođen je 11. prosinca 2007.), oduševio je navijače Hajduka, ali i zaintrigirao cjelokupnu nogometnu javnost.

Izjavio je kako je njegov idol Marko Livaja te mu neizmjerno znači da svoje prve, ali itekako uspješne seniorske korake, pravi uz Hajdukovu legendu i trenutno naboljeg igrača.
 


"Livaja je moj idol, bio mi je cilj s njim igrati. Sad sam to i doživio. Nadam se da će biti još ovakvih utakmica", rekao je ovaj nadareni mladić za HDTV.

Durdov je ispisao povijest Hajduka, postavši najmlađi strijelac u povijesti HNL-a.

Riječ je o izuzetnoj perspektivi, talentu koji pripada uz bok vršnjaka Luke Vuškovića kojeg je Hajduk već prodao i čeka se službena realizacija njegova prelaska u Tottenham na ljeto iduće godine.
 


Golčine Hajdukova talenta mnoge su iznenadile, ali Durdov je još na pripremama pokazao da ima udarac i da se ne boji ići jedan na jedan.

Prvo je zabljesnuo u prijateljskoj utakmici protiv ukrajinskog Rukh Lviva koju je Hajduk dobio 3:1, a Durdov se upisao u strijelce.

Nekoliko dana kasnije, bio je jedini strijelac u susretu protiv Fenerbahčea. Tada nije bila u pitanju nikakav dalekometni šut, ali je krasno izvrtio svog čuvara i matirao turskog vratara, piše Gol.hr.