Ovo je bila sasvim sigurno jedna od najluđih utakmica koje smo ove sezone gledali u Ligi nacija. Šest golova je postignuto, a mogao je biti još koji. Na kraju su Poljska i Hrvatska remizirali 3:3. Nakon što je Hrvatska vodila 3:1.

Golijada je počela vrlo rano već u petoj minuti. Zielinski je dobio loptu u prostor na lijevoj strani nakon prodora po toj strani, opalio je iz dosta teške pozicije, kontra ugao pogađa, Poljska iz prvog napada vodi 1:0. Poljska koja je krenula bez Lewandowskog. Sve do 20. minute Hrvatska je bila skoro nevidljiva, a onda je došlo nevjerojatnih sedam minuta. Ide prvo slobodan udarac, Modrić je ubacio, Borna Sosa je uhvatio jedan od onih voleja iz prve kada golman nema nikakve šanse. četiri minute poslije Hrvatska već vodi.

Poljaci ne uspijevaju zaustaviti niti usporiti Petra Sučića koji je odigrao dupli pas s Baturinom i zabio za 1:2. Poljaci izgledaju izgubljeno u tim trenucima. Koliko, najbolje se vidjelo u 26. minuti. Sučić je iskoristio pogrešno dodavanje Davidowicza i presjekao loptu, a potom je podvalio pred gol za Baturinu, koji je ostao miran u završnici i zabio za povećanje prednosti.

Teško se ljubitelji nogometa mogu sjetiti kada je u Hrvatska u ovako kratkom intervalu uspjela postići tri gola. Da je Erić pogodio za 1:4 vjerojatno bi se Poljska raspala do kraja ali nije. Zato je u završnici prvog dijela Zalewski smanjio na 2:3. Mogao je Kaminski u sudačkoj nadoknadi poravnati, ali Livaković brani.

Nakon pet golova u prvom dijelu nitko nije mogao znati što donosi drugo poluvrijeme. U nastavku je u centru pažnje golman Bulka koji brani udarce Modrića, Kramarića, Matanovića. I onda je Poljska izjednačila. Lewandowski se othrvao Erliću i ostavio loptu za Szymanskog, a on je lijepim udarcem sa 17 metara pogodio za poravnanje. U 74. minuti Bednarek je šutirao malo pored gola, a onda je isključen Livaković. Izašao je daleko od gola i pokupio jednu loptu ispred Lewandowskog nakon lošeg dodavanja Perišića, ali je u nastavku pokupio poljskog napadača i zaradio isključenje. S igračem više najbolju šansu za Poljsku propušta Urbanski i ostaje 3:3.