HKK Rama uz pomoć generalnog pokrovitelja Općine Prozor-Rama, sponzora MaxBet i niza mnogih pokrovitelja organizira tradicionalni turnir u "uličnoj košarci" po redu 22. Streetball Rama na igralištu OŠ "Marka Marulića" u Prozoru pod službenim nazivom "3x3 MaxBet Rama 2024 - Davor Ivančić Dačo".

Turnir je u okviru MaxBet 3x3 lige BiH i pod direktnim nadzorom Košakaškog saveza Bosne i Hercegovine a ujedno je memorijalni, posvećen prerano preminulom Davoru Ivančić - Dači koji je za života bio dugogodišnji košarkaš HKK Rama. Komisija za organizaciju i nadzor natjecanja 3x3 lige BiH koju prevodi gospodin Nikša Milunović biti će nazočna na turniru kako bi regularnost samog natjecanja bilo sukladno propisima navedene lige i pravilima FIBA 3x3.

Seniorski turnir po FIBA 3x3 pravilima bit će bodovan u okviru "MaxBet 3x3 lige BiH" a igrat će se tri dana i to po skupinama u petak 26.7. i subotu 27.7., a završnica knock-out u nedjelju 28.7.2024.god. (s početkom od 18h sva ta tri dana).

Ukupni nagradni fond turnira iznosi 8300 KM a nagrade za seniore su:

1. mjesto 4000 KM
2. mjesto 2000 KM
3. mjesto 1000 KM

Pobjedniku u tricama 100 KM
Pobjedniku u zakucavanju 100 KM
Uplata po ekipi je 100 KM



Do sada na "playfiba3x3" prijavljeno je više od desetak timova a konačna potvrda sudjelovanja na turniru može se potvrditi isključivo putem WhatsApp ili direktno na br.mob.: 063 361 565 Ivica Vukoja i to najkasnije do 16h u četvrtak, 25.7.2024.god. Molimo timove da do navedenog roka popune sastave koji to nisu uradili te obvezno potvrde svoj dolazak ili eventualno otkažu nastup.

Timovi prigodom prijave mogu aplicirati i izabrati dan odigravanja svojih utakmica u skupini petak ili subotu. Za igrače timova iz udaljenih mjesta, kojima bude potrebno, uz dogovor s Ivicom Vukoja ili Mijom Knježević bit će osiguran besplatan smještaj i prenoćište u subotu na nedjelju.

Streetball Rama 2024. "Davor Ivančić - Dačo" za juniore i za najmlađe uzraste nagradnog fonda od 900 KM i 200 KM održat će se u ponedjeljak,  29.7.2024.god. (Taj dan prijave!)

Pozivamo cijenjenu publiku da kao i do sada tradicionalno u što većem broju dođu ispratiti uživo ovaj fenomenalni športski događaj gdje se očekuje atraktivno zanimljiv i kvalitetan basket na kome će sudjelovati timovi i igrači iz nekoliko gradova i po pristiglim prijavama iz država: Hrvatske, Crne Gore, Albanije i Bosne i Hercegovine.

Pokroviteljima Streetball Rama turnira koji su se već odazvali Zahvaljujemo a svi oni koji još žele dati potporu mogu kontaktirati organizatora u naredni par dana sve do početka turnira. Pokrovitelji će biti oglašavani na audio-reklamnoj špici tijekom samog turnira, a ovisno o visini novčane potpore bit će ispisana imena sponzora na reklamnim banerima na velikim vertikalnim ili manjim horizontalnim postavljenim uz rub terena kao i na video traci tijekom uživo prijenosa na  "Sport Hercegovina".

Medijski pokrovitelji 3x3 MaxBet Rama - "Davor Ivančić - Dačo" bit će domaći internet portali: "Rama-Prozor.info", "Ramski Vjesnik" i "Radio Rama". Izravno u subotu 27.7. natjecanje po skupinama i nedjelju 28. srpnja 2024. završnicu turnira će prenositi "Sport Hercegovina" na svom YouTube kanalu.

Sve informacije u svezi turnira o timovima, skupinama, rasporedu natjecanja i rezultatima bit će uneseni na međunarodnu svjetsku platformu za basket "playfiba3x3" a uz niz kvalitetni priloga i slika objavljeni u medijima svi najbitniji podaci o natjecanju biti će pravovremeno dostupni na Facebook stranicama: "Streetball Rama" , "MaxBet 3x3 liga Bosne i Hercegovine 2024."  i "Košarkaški savez BiH".

Organizacijski tim: Ivica Vukoja, Mijo Knježević, Toni Burić i Marko Grozdić.  

Facebook "Streetball Rama" / Ivica Čuljak