Dragi sugrađani,

ovih je dana započela još jedna predizborna kampanja; kampanja za lokalne izbore koji će biti održani 6. listopada 2024. godine.

U sljedećih mjesec dana naslušat ćete se silnih obećanja od predstavnika političkih stranaka. Svi znamo da se ta obećanja ponavljaju od izbora do izbora.

Da ne živite surovu stvarnost i svakodnevnicu, slušajući obećanja, mogli biste pomisliti da u našoj općini teče med i mlijeko. Nažalost, stvarnost je puno drugačija.

U našoj se općini teško živi; naša općina biološki izumire.

Naša mladost nalazi se u Dubrovniku, Njemačkoj, Austriji i bolno je gledati prazan Prozor, Rumboke, Varvaru, Ustiramu, Gmiće, Lug ili bilo koje drugo mjesto naše općine.

Tko je odgovoran za ovakvo stanje?! Svi koji se bavimo politikom, ali oni koji imaju poluge izvršne vlasti ipak snose najveću odgovornost!

Kako mijenjati stvari nabolje?

Odgovor možemo dati 6. listopada.

HDZ 1990 izlazi na ove izbore s uvjerljivo najboljom listom kandidata za Općinsko vijeće i najboljim kandidatom za Načelnika Općine.

Radi se o kombinaciji iskusnih, na mnogim poljima ostvarenim ljudima koji su se dokazali svojim radom i trudom, i mladih koji su svoja znanja stjecali na visokoškolskim ustanovama, a koji su odlučni sve podrediti za bolju sutrašnjicu svakog čovjeka u Rami.

Stoga, pozivmo naše političke konkurente da kroz ovu kampanju poštujemo jedni druge, da se natječemo isključivo idejama, programima i vizijama bolje Rame.

HDZ 1990 zasigurno će voditi takvu kampanju, a ljudi koje smo ponudili biračima, jamac su da zacrtano možemo i ostvariti.

U vjeri da za našu općinu dolaze bolji dani, da 6. listopada završava era netransparentnosti, korupcije i nepotizma, sve vas pozivam da svoj glas date našem kandidatu za načelnika, gospodinu Luki Faletaru i Listi za Općinsko vijeće koju predvodi gospodin Ilija Cvitanović.

Također, želimo sve vas pozvati da 14.9. 2024. dođete na Uzdol u što većem broju kako bismo odali počast našim poginulim braniteljima i sugrađanima.
 
Srcem za RAMU!

OOHDZ 1990 Prozor /Rama