Mbappe još nije stupio na travnjak u Realovu dresu, a već ruši rekord. Postao je lider po prodaji dresova. Francuz je brzo nadmašio ostale najveće zvijezde madridskog kluba. Porušio je rekorde ne samo u fizičkim trgovinama diljem planeta, već i putem online prodaje.

Mbappeova devetka je najtraženija od svih, žele je praktički svi navijači, a Real i njegov predsjednik Florentino Perez trljaju ruke. Stvaranje novih Galacticosa već daje odlične rezultate.

Predviđanje je bilo da će Mbappe preuzeti lidersko mjesto, ali ne u tolikoj mjeri, premašio je sva očekivanja. U hipu je nadmašio Realove zvijezde koje su navijači do jučer najviše obožavali. Vinicius je prošle sezone postao lider na terenu i po prodaji dresova, a odmah iza njega je Jude Bellingham.

Kylian Mbappe konačno je ušao i u WhatsApp grupu prve momčadi Kraljevskog kluba. Brzo je ušao u interakciju s novim suigračima i jasno je dao do znanja kako gori od želje debitirati za Real.

Real probio milijardu eura prihoda

Real je postao prvi nogometni klub koji je u prošloj sezoni probio milijardu eura prihoda, i to ne uključujući prodaju igrača, što je 27 posto bolji rezultatu u odnosu na prethodnu sezonu.

Očekuje se da će predstojeća sezona biti još bolja, a Mbappe će tu odigrati najvažniju ulogu, odmah iza prihoda koji će Real ostvariti od raznih djelatnosti na potpuno obnovljenom Santiago Bernabeuu, na kojim bi svi radovi trebali biti zaključeni do kraja godine.

El Clasico i na američkoj turneji

Madriđani i ovog ljeta odlaze na američku turneju. U SAD-u će odigrati tri jake prijateljske utakmice protiv Milana, Barcelone i Chelseaja.

Utakmica protiv Milana odigrat će se 1. kolovoza u 2:30 po srednjeeuropskom vremenu na Soldier Fieldu u Chicagu. El Clasico se igra na stadionu MetLife u East Rutherfordu (New Jersey) 4. kolovoza u 1:00.

Madriđani će zaključiti turneju okršajem s Chelseajem 7. kolovoza u 1:00 na stadionu Bank of America u Charlotteu, piše Gol.hr.