Na ovogodišnjem 22. turniru Streetball Rama koji će biti treći put memorijalno posvećen Davoru Ivančić Dači i koji će se igrati u okviru MaxBet 3x3 liga Bosne i Hercegovine, sudjelovat će 12 timova koji su podijeljeni u dvije skupine.

Skupina "A" se igra u petak 26.7.2024. s početkom u18h a skupina B je na rasporedu u subotu 27.7.2024. također s početkom u 18h na igralištu OŠ Marko Marulić u Prozoru.

Po četiri prvoplasirana tima izborit će nastup na završnici u 1/4 finalu u nedjelju 28.7.2024.

Raspored svih utakmica možete vidjeti OVDJE

Ove godine na turniru imat ćemo tri domaća sastava, zatim dva tima kojima je sponzor iz Rame i dva gostujuća tima koji će u svom rosteru imati po jednog igrača iz Rame.

Gledat ćemo timove iz: Rame, Splita, Metković & Čapljine, Vlasenice, Širokog Brijega, Tomislavgrada, Aleksandrovca kod Banja Luke, Posušja, Ljubuškog i Istočnog Novog Sarajeva.

Igrači koji će sudjelovati na turniru nam dolaze iz četiri države: Hrvatska, Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Nakon što su do sada na našem turniru Streetball Rama nastupili dva igrača košarkaške reprezentacije Hrvatske (Bilinovac i Gabrić) te dva igrača reprezentacije BiH (Sejfić i Delalić) ove godine uživo će ramska publika imati prigodu između ostalog vidjeti majstorije Aleksandra Lazić iz Vlasenice koji nastupa za košarkašku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Generalni pokrovitelj turnira je Općina Prozor-Rama, MaxBet je pokrovitelj lige 3x3 BiH a uz pomoć niza dugogodišnji vjerni pokrovitelja ukupni nagradni fond turnira iznosi 8300 KM. Nagrade su za osvojeno:

 1. mjesto 4000 KM
 2. mjesto 2000 KM
 3. mjesto 1000 KM

Turnir je pod okvirom Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine i igrat će se po pravilu FIBA 3x3 a na terenu uz domaćeg suca po prvi put bit će međunarodni djelitelj pravde iz Crne Gore.

Ovim putem u ime stranice Streetball Rama se zahvaljujemo igračima seniorske košarkaške reprezentacije BiH koji su na društvenim mrežama najavljivali naš turnir.

Pozivamo sve vas koji možete doći da budete nazočni i ispratite ovaj trodnevni vrhunski seniorski športski događaj u našem gradu koji će biti popraćen i putem medijski pokrovitelja a uživo na SPORT Hercegovina.

Streetball Rama