Svaki ljubitelj biljaka, bilo početnik ili iskusan vrtlar, zna da su venuće i izostanak cvjetanja znakovi upozorenja. U potrazi za rješenjem ovog problema često se okrećemo raznim specijaliziranim proizvodima, ne sluteći da na polici ljekarne može postojati učinkovit lijek. A mi govorimo o neočekivanom, ali vrlo učinkovitom lijeku.

Ovaj pripravak ističe se svojom jedinstvenošću za njegu biljaka zbog sadržaja iona kalija i magnezija – dva vitalna elementa za očuvanje zdravlja biljaka i obilnog cvjetanja. Nedostatak ovih hranjivih tvari u tlu dovodi do činjenice da biljke počinju patiti, gube svoju privlačnost i prestaju cvjetati.

Vrlo je jednostavan za korištenje: tabletu možete otopiti u vodi za navodnjavanje ili je jednostavno nanijeti izravno na tlo. U drugom slučaju, elementi se polako otpuštaju u tlo i biljkama pružaju stalnu njegu.

Korištenje ovog lijeka daje nevjerojatne rezultate: biljke ne samo da oživljavaju, već pokazuju i snažno i živopisno cvjetanje, uključujući tako zahtjevne vrste kao što su geranije i orhideje. I sve to zahvaljujući jednostavnoj tableti iz ljekarne.