Ženska osoba, starije životne dobi, u subotu navečer je ubijena u Gradačcu, a za zločin se sumnjiče dvije mlađe muške osobe.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, jedan od njih je uhićen neposredno nakon ubojstva u naselju Požarike, a prilikom lišavanja slobode nije pružao otpor.

Dnevni avaz je objavio kako iz policijskih izvora saznaje da je za ubojstvo osumnjičena osoba ''itekako poznata na području Gradačca''.

''Riječ je o muškarcu za koju policija zna da uživa u narkoticima i koji, također, ima psihičke probleme. Za sada nije poznat motiv ubojstva i on se utvrđuje. Iz policijskih izvora saznajemo da je muškarac stariju ženu usmrtio u prisustvu jednog mladića koji je u ovom predmetu svjedok, a ne osumnjičeni. Žena je najvjerojatnije usmrćena tupim predmetom, navodno kamenim blokom'', navodi Avaz.

Ubojstvo je počinjeno u neposrednoj blizini Osnovne škole Požarike, a iz policijskih izvora za Klix je potvrđeno da je ubojstvu prethodio verbalni konflikt između žene i muškaraca.

''Oko 19:40 sati PS Gradačac prijavljeno je da se čuje vika i galama u naselju Požarike u Gradačcu, a zatim je ponovno prijavljeno da se na istoj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne škole Požarike nalazi tijelo ženske osobe bez znakova života. Na mjesto događaja upućeni su SHMP Doma zdravlja Gradačac, policijski službenici PS Gradačac i istražitelji OKP PU Gradačac, te su potvrđeni navodi prijave, konstatirana je smrt ženske osobe, a o događaju je upoznata i dežurna tužiteljica KTTK-a, koja će rukovoditi uviđajem na mjestu događaja. Uviđaj će izvršiti istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a i PU Gradačac. S tim u vezi, jedna osoba koja se dovodi u vezu sa navedenim događajem je privedena u službene prostorije PU Gradačac'', navela je sinoć glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.