Ovaj vikend u Zagrebu je održan 32. Zagrebački maraton na kojemu je nastupila i naša ekipa Rama u srcu, već osmu godinu za redom.

Naši predstavnici su nastupili u četiri utrke: maratonskoj štafetnoj utrci, polumaratonskoj utrci, utrci na 10 km i dječjoj utrci.
Štafeta Rama u srcu nastupila je u sastavu: Ruža Fofić, Bosiljka Bilić, Antea Pavličević i Aneta Pavličević. Naša ekipa je osvojila odlično 2. mjesto u štafeti, s rezultatom 3:41:44.

Polumaratonsku utrku su odradili Dragan Baketarić, Šimun Babić, Slaven Džalto, Krunoslav Džalto i Ante Pavličević. Posebno moramo pohvaliti Slavena Džaltu koji je polumaraton istrčao za 1:28:42 i zauzeo odlično 49.mjesto, a 3. mjesto u juniorskoj kategoriji.

Utrku na 10 kilometara trčala je Marija Baketarić, dok je na dječjoj utrci na 600 m nastupila Aneta Pavličević i zauzela odlično 4. mjesto. Glavni cilj bila je promocija prijateljstva i Rame.

Ekipa Rama u srcu zahvaljuje se tajniku Anti Bošnjaku i Valentini Bošnjak na gostoprimstvu, kao i Ivanu Lovriću i Ivanu Šarčeviću koji su nas ugostili u Zagrebu.

Rama u srcu