U Bosni je danas pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom. U Hercegovini prijepodne oblačno, u drugoj polovini dana se očekuje razvedravanje. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini jaka bura. Najviša dnevna temperatura većinom između - 7 i - 2 stupnjeva, na jugu Hercegovine od 2 do 6 stepeni.

U utorak, 30. prosinca, u Bosni će biti oblačno sa slabim snijegom. U većem dijelu Hercegovine pretežno vedro. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, u Hercegovini jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura između - 11 i - 6 stupnjeva, na jugu Hercegovine od - 4 do 0 stupnja. Na planinama od - 14 do - 20 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura većinom između - 8 i - 4 stupnjeva, na jugu Hercegovine od - 1 do 3 stupnja.

U srijedu, 31. prosinca, u Bosni će veći dio dana biti oblačno. Poslijepodne se očekuje smanjenje naoblake. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura između - 15 i - 10 stupnjeva, na jugu Hercegovine od - 7 do - 2 stupnja. Na planinama od - 15 do - 20 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura većinom između - 10 i - 6 stupnjeva, na jugu Hercegovine od - 1 do 3 stupnja.

U četvrtak, 1. siječnja 2015. godine, u Bosni i Hercegovini se očekuje uglavnom vedro. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između - 17 i - 11 stupnjeva, na jugu Hercegovine od - 7 do - 3 stupnja. Na planinama od - 17 do - 23 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između - 8 i - 4 stupnja, na jugu Hercegovine od 0 do 4 stupnja.

U petak, 2. siječnja, u Bosni i Hercegovini se očekuje veći dio dana sunčano vrijeme. Poslijepodne povećanje oblačnosti sa zapada. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura između - 14 i - 9 stupnjeva, na jugu Hercegovine od - 5 do - 1 stupanj. Najviša dnevna temperatura većinom između - 4 i 1 stupanj, na jugu Hercegovine od 4 do 8 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.