Tijelo trostrukog ubojice Nermina Sulejmanovića i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, a do danas još nitko nije podnio zahtjev za njegovo preuzimanje.

Ovu informaciju je za Avaz potvrdio direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić. Latifagić tvrdi da je netočna informacija koju su objavili pojedini mediji da je Sulejmanović ukopan negdje kod Gračanice.

"Nije to točno. Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Niko nije došao preuzeti ga. I mi čekamo što će biti i tko će ga i kada ukopati. Sve ostalo su dezinformacije", rekao je Latifagić.

Otac: Ja ga neću pokopati

Podsjetimo, Fikret Sulejmanović, otac trostrukog ubojice, rekao je da se srami svog sina koji je prije pet dana ubio troje ljudi. Potvrdio je informaciju da obitelj ne želi preuzeti Sulejmanovićevo tijelo, koje se već pet dana nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli.

Na pitanje tko će sahraniti ubojicu, njegov otac kaže da to sigurno neće biti on.

"Nema ga tko od obitelji sahraniti, to su njegovi prijatelji krimosi sredili već i organizirali. To što je on napravio, to ne može normalan čovjek napraviti, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio", rekao je otac ubojice, prenosi Blic.

"I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste vidjeli i čuli. Ja sam se njega odrekao prije 20 godina kada me počeo tući. Ipak je to dijete i da je najgori, dijete mi je. Cijeli život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih kaznenih djela. Kad god sam nešto pokušavao s njim, on se uvijek htio svađati sa mnom i tući i odustao sam od njega", rekao je.