Za vikend je u Neumu održana 3. Neumska desetka i akvatlon 2024. na kojoj su nastupili naši natjecatelji iz Triatlon kluba „Rama“ i SRU Rama u srcu u četeri utrke: akvatlonu, utrci na 5km, 10km i dječjoj utrci.

Akvatlon je ujedno bio i prvenstvo BiH. Triatlon klub Rama okitio se sa 2 državne medalje u ženskoj konkurenciji. Klub nastavlja svoj veliki uspijeh za Ramu, nakon prošlogodišnje 3 državne medalje za Ramu, ove godine smo donijeli 2 državne medalje. Naša članice Anđela Talić postala je drugu godinu za redom državna prvakinja BIH, dok je Jasmina Sinanović zauzela 3.mjesto.

Uz njih, za Triatlon klub „Rama“, u ženskoj konkurenciji nastupila je Maja Roso Popovac.

Također, treba istaknuti našu mušku ekipu u akvatlonu: Franu Zadru, Zorana Berića, Marka Zadru, Slavena Džaltu i Nikolu Zadro.

Na akvatlonskim utrkama za mlađe kategorije moramo istaknuti 3. mjesto Anete Pavličević (mlađi kadeti), 3. mjesto Luka Ivanika (mlađi kadeti),  Anđela Talić 1. mjesto (stariji kadeti 2009-2010) i 1. mjesto Mustafe Zilića (mlađi kadeti)

Na utrci 10 km slavila je Aneta Pavčević, dok je starija sestra Antea Pavličević zauzela 3. mjesto.

Također na utrci 10km u muškoj kategoriji Slaven Džalto je zauzeo 4. mjesto.

Dok je na utrci 5 km nastupio Dragan Baketaić

Ovim putem, pozivamo sve na 4. Ramski akvatlon 2024 koji će biti održan 14.7.2024. u Prozor-Rami, koji je ujedno i Prvenstvo BiH za mlađe kategorije.

Link za prijave na 4. Ramski akvatlon 2024. - https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2176

SRU Rama u srcu